Mogelijkheden t/m 9 februari 2021

Gisteren is tijdens de persconferentie een verlenging van de lockdown aangekondigd. De consequenties en mogelijkheden voor de manege blijven daarmee onveranderd ten opzichte van de situatie die gecommuniceerd is in het bericht van 17 december 2020. Voor de compleetheid zetten we de mogelijkheden nog weer even op de rij:


Mogelijkheden en spelregels voor vrij rijden

  • Vrij rijden binnen mag, met inachtneming van de gebruikelijke regels (afstand houden, ouders/grooms blijven liever niet aanwezig en dragen een mondkapje langs de baan)
  • Er is geen beperking op het aantal combinaties per binnenrijbak, gebruik echter je gezond verstand: als het druk is, kom dan later terug
  • De normale lestijden blijven gereserveerd voor de betreffende vereniging, zodat hun leden vrij kunnen rijden tijdens deze uren
  • Mocht je mogelijkheden zien om buiten vrij te rijden dan heeft dit altijd de voorkeur.


Groepslessen vervallen

Alle groepslessen vervallen, ook voor ponyruiters tot en met 17 jaar. Deze laatste groep mag wel buiten lessen, maar daarvoor is bij onze eigen manege geen gelegenheid. Het is aan de verenigingen zelf om dit te organiseren.


Horeca/foyer gesloten

De horeca/foyer blijft conform de landelijke regelgeving gesloten.


Mondkapje op!

Er zijn momenteel erg veel mensen positief getest en/of ziek door het Corona-virus. Houd je daarom alsjeblieft aan de basisafspraken: houd afstand en draag een mondkapje.

 

De meest recente informatie vanuit de KNHS is te lezen via deze link

Corona update 13 januari 2021