Op 14 juni houdt de manege haar jaarlijkse Bingo avond. Dit jaar zijn er wederom spectaculaire prijzen te winnen.

Zeker erg leuk voor de paardenliefhebber want er zitten een heel aantal paardenprijzen in. Zoals diverse privélessen in vele disciplines. Zoals dressuur, springen, eventing, grondwerk en mentalcoaching voor de ruiter/amazone. Maar ook bestickering van je trailer is één van de mooie prijzen. Oefenspringen of een behandeling bij de paardentandarts.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over één van de SUPER- hoofdprijzen. Deze wordt aangeboden door Hengstenhouderij Tivoli.

EEN DEKKING VAN DOMINANCER W

Meer info over deze fantastische hengst is hier te vinden. We zijn de fam. Zwartjens dankbaar voor deze super mooie prijs.

Maar we hebben nog meer. Wat dacht je van lekkere pakketten of van een huisgemaakte taart.
Een rondrit met een huifkar voor 20 personen. We kunnen gaan Bowlen of een wijnproeverij.
of wat dacht je van een HOTTUB een heel weekend bij jou op de stoep. Of een ELEKTRISCHE AUTO en dan hebben we nog een MEGA KLAPPER maar dat is voor nu nog even een verrassing. Maar we hopen dat bovenstaande reden genoeg is om mee te komen doen.

Kinderen kunnen deelnemen voor 5 euro en 18+ betaald om aan alle ronden mee te kunnen doen €10,–

Kom een avond plezier maken. Kantine is om 18.45 uur open als je de beste plek wilt uitzoeken en om 19.30 uur zullen de ballen gaan vallen! Wees erbij dit wil je echt niet missen!!

LET OP!! Je moet je wel aanmelden om deze geweldige avond bij te wonen. Dat kan via een appje naar Miranda Veldkamp 06-46578145. Vermeld je hierbij de naam (of namen) van de deelnemer (s) en of ze 18+ zijn of niet. We zien je graag op 14 juni a.s.

Na afloop zullen we een lijst plaatsen met alle sponsoren zodat je weet waar al die mooie prijzen weg kwamen.

BINGO met super leuke prijzen!!