Hopelijk gaat het jullie goed! Wij informeren jullie nog graag over de volgende onderwerpen, voorzieningen en mogelijkheden in de manege:

PSV Lemelerveld

Zoals in de vorige berichtgeving al gemeld zal PSV Lemelerveld vanaf maandag 2 november t/m 31 maart ook weer gebruik maken van onze accommodatie.
Uit de eerdere evaluatie is een aantal praktische tips naar voren gekomen die we zoveel als mogelijk hebben overgenomen:

Extra op- en afzadelplekken
Inmiddels zijn extra op- en afzadelplekken gerealiseerd naast de kleine rij-bak. Hierdoor is een snellere doorstroom mogelijk tijdens de wisseling van de lessen.

Extra in- en uitstapruimte
In de grote rij-hal wordt op maandag 2 november een afscheiding geplaatst aan de kop van de rij-bak voor meer in- en uitstapruimte in de manege.
Door gebruik te maken van deze ruimte kunnen we de op- en afzadelruimte in de kleine rij-hal ontlasten.

Naast de aanvullende voorzieningen blijven we een beroep doen aan alle leden om zoveel mogelijk rekening te houden met elkaar. Geef elkaar de ruimte en houd je aan de bekende richtlijnen.

Oefenspringen

Vanwege alle afgelastingen van wedstrijden is het maar beperkt mogelijk om ervaring op te doen in een springparcours.
Om onze leden toch de mogelijkheid te geven om te oefenen met springen wordt op donderdag 5 november een springparcours neergezet in de manege. Dit parcours blijft enkele weken staan.
Met vriendelijke groet,

Jeanet, Tim, Loes, Cas, Willemien, Anton, Annemieke en Jan

Nieuwsbericht 1 november 2020