Wat hadden we er een zin in, eindelijk weer een concours in onze eigen accommodatie! Alle betrokkenen hadden zich enorm ingezet om de accommodatie ‘corona-proef’ te maken.

We konden van start op dinsdag 13 oktober! Volle startlijsten maar met een persconferentie op de dinsdagavond in het vooruitzicht waren we er toch niet helemaal gerust op… En helaas… de overheid heeft besloten dat wedstrijden vanaf 14 oktober 22.00 uur verboden zijn. Dat betekende dat wij na 2 mooie dagen volop dressuur, de donderdag niet meer van start mochten gaan. Heel jammer maar we hopen volgend jaar weer op een ‘normale’ manier het Gouden IJzer te kunnen organiseren.

 

In ieder geval willen wij iedereen bedanken voor de hulp bij de voorbereiding en tijdens de twee dagen die we wel hebben kunnen starten! Wanneer we allemaal de maatregelen naleven en ons best doen om gezond te blijven kunnen we hopelijk zo snel mogelijk weer onze geliefde sport op een normale manier beoefenen!!
Gouden IJzer 2020 helaas afgelast