23 juni j.l. was het zover. De eerste editie van een super gezellige zomerbingo. Voor vrijwilligers en leden van PSV Luttenberg en Lemelerveld bedoeld. Om ook in de zomer een verbindend moment te hebben. Aangezien er nog plaatsen over waren is het opengesteld voor mensen van buitenaf.

En wat was het ontzettend leuk! Vele prijzen kwamen er voorbij. En zelfs tijdens deze fantastische avond werden er nog prijzen ingebracht als een dekking van de goedgekeurde hengst Pharao van Hengstenstation Zwartjens. Maar ook aangeboden lessen werden extra toegevoegd en kaarten voor het superleuke muziekspektakel het Knoll’nfeest op 9 september a.s.

Kortom een avond die voor herhaling vatbaar is. En waar nog lang over nagepraat wordt.

Hier ontvangt winnares Bea Bakker de prijs van de gratis dekking, aangeboden door hengstenstation Zwartjens in Raalte.

Eén van de winnaressen die blij was met de prijs!

Super leuke en gezellige Bingo avond!