Afgelopen zaterdag (11 mrt) was het klussendag. NL doet was op deze dag en dan gaan bij de manege de handen uit de mouwen. Blij met al die mensen die binnen kwamen lopen vanmorgen.

Om 9 uur was de aftrap met koffie. Het bestuur had allemaal briefjes gemaakt met alle klussen erop. De klussen werden verdeeld en in hoog tempo werd er begonnen. Vele handen maken licht werk want bij de eerste koffiepauze werden er al diverse klusjes afgevinkt.

Na de koffiepauze vol goede moed weer verder. En voor we het door hadden was het lunchtijd. de catering was zoals altijd ook vandaag weer super voor elkaar.

Na de lunch werd de laatste slag geslagen. En nogmaals vele klussen afgewerkt. Rond half vier hebben we gezamenlijk afgesloten. Wat was het een gezellige dag! Dankbaar voor al die handen die vandaag ineen zijn geslagen.


 

Klussendag bij de manege.