Donderdagavond 9 februari 2023 was er weer een ledenvergadering van de PSV Luttenberg. In deze vergadering trad Christel Espeldoorn af als bestuurslid. Na in totaal meer dan 17 jaar in het bestuur zitting te hebben gehad. Ze stond er altijd. Je zag haar altijd. En ze deed werkelijk alles.

Van kleins af aan is Christel nauw betrokken bij de ponyclub. Als 16 jarige begint ze dan ook al met lesgeven. Later volgt ze hiervoor een instructeurscursus. Dit heeft ze jaren met veel plezier gedaan. Ook reed ze natuurlijk in die tijd zelf nog bij de pony’s.

De paarden vond ze maar niets en hier heeft ze dan ook nooit wat meegedaan maar de pony’s waren des te leuker. Dus na de instructeurscursus volgde er een jurycursus. En daarna nam ze zitting in het bestuur. Vanaf 2002 tot 2012. Toen trad ze af en vond ze het mooi geweest. Maar 4 jaar later zat de ponyclub zonder voorzitter en nam Christel deze taak weer op zich waardoor ze in 2016 opnieuw in het bestuur kwam. Nu als voorzitter. Bij het samengaan van de ponyclub en rijvereniging heeft Christel een grote rol gespeeld. En begonnen haar ogen te stralen bij de gedachte dat het echt één zou worden. Ze heeft zich met hart en ziel ingezet voor de ponyclub.

Volgens haar zelf is de kracht om te blijven denken in mogelijkheden.En niet te moeilijk doen. En tuurlijk heeft ze ook situaties meegemaakt die niet leuk waren maar desondanks heeft ze altijd met veel plezier voor de ponyclub klaar gestaan. Dit zonder dat er één van haar kinderen betrokken was bij de ponyclub. En toch liep ze zich de kont uit de naad zoals men dat spreekwoordelijk zegt. Zo was de opperheks met het Herfstindoor Luttenberg. En regelde ze alle taken zo ongeveer die bleven liggen om de concoursen maar draaiende te houden. Vele ponykampen heeft ze bezocht, vele kampioenschappen was haar support aanwezig. En zo kunnen we de rij nog veel langer maken. Maar voor de vereniging was het ruim voldoende om Christel te huldigen als erelid. Christel nogmaals gefeliciteerd en enorm bedankt voor je super positieve inzet voor onze vereniging.

  

 

Christel Espeldoorn erelid PSV Luttenberg