LUTTENBERG – Van dinsdag 8 tot en met zaterdag 12 november vindt weer een nieuwe editie van Jumping Indoor Luttenberg plaats in Manege de Luttenberg. De organisatie van dit prestigieuze concours hippique is onder andere in handen van Paardensportvereniging Luttenberg. Het programma wordt op zaterdagavond uitgebreid met een reünie van ponyclub de Heuvelruitertjes.

Het programma van Jumping Indoor Luttenberg begint op dinsdag. Verdeeld over de dagen verschijnen allerlei verschillende klassen aan de start. In het donderdagprogramma is een extra klasse (1.00 meter) opgenomen. Een gerenommeerde gastjury (waarin ook internationaal springruiter Hendrik Jan Schuttert) geeft uitleg over de verrichtingen van de combinaties. Vrijdagavond kunnen de bezoekers kijken naar de spannende rubriek ‘Speel uw Spel’, waarbij combinaties uit verschillende klassen strijden om een prijzenpot van 250 euro.

De zaterdag is gereserveerd voor Nationale rubrieken in de Roelofsen Horse Trucks Winter Classics. Bekende namen verschijnen aan de start om de grote prijzenpot te bemachtigen. Hoogtepunt is de finale om de Grote Prijs van Luttenberg op de zaterdagavond. De dag/week wordt afgesloten met een Ruiterbal. Een DJ zorgt voor gezellige muziek en daarnaast verzorgt Orlando Uitenwerf (Zwarte Jannes) een optreden.

Die avond is er bovendien een reünie voor alle oud-leden van ponyclub de Heuvelruitertjes. Alle oud-leden en alle anderen die op wat voor manier dan ook betrokken zijn geweest bij de ponyclub zijn welkom. De reünie begint rond 21.00 uur, maar de organisatie nodigt iedereen al om 20.30 uur uit om nog even naar het concours te bekijken. Foto’s en video’s van vroeger zijn welkom. Mail daarvoor naar: mheuven@me.com of stuur een berichtje naar de facebookpagina reünie pc Heuvelruitertjes Luttenberg.

Jumping Indoor Luttenberg en Reünie ponyclub de Heuvelruitertjes