Vanaf dinsdag 12 november tot en met zaterdag 16 november is Manege De Luttenberg het domein van de springruiters en -amazones. De combinaties van alle klassen zullen aan de start verschijnen, van de klasse BB tot en met de nationale rubrieken. De zaterdag is gereserveerd voor de Roelofsen Horse Trucks Winter Classics. Dit evenement is naast onze vrijwilligers mede mogelijk door sponsoren als GMB en Roelofsen Horse Trucks.

In het programma is voor vrijdag een klasse B opgenomen met beoordeling van van gastjury’s. Voor dit jaar zijn dit internationaal amazone Anne-Liza Makkinga en voormalig bondscoach van de junioren en Young Riders, Daan Nanning!

Aansluitend kan men genieten van de spannende rubriek ‘Speel uw Spel’, waarbij combinaties uit verschillende klassen strijden om een prijzenpot van maar liefst € 250,-!

Op zaterdag 16 november wordt de competitiewedstrijd verreden in de Roelofsen Horse Truck Winter Classics, met als afsluiter de ‘Grote Prijs van Luttenberg’.

Dit 5-daagse evenement sluiten we af met een knallend en gezellig Ruiterbal!! Natuurlijk is iedereen hier welkom!

Jumping Indoor Luttenberg 2019 staat op het punt van starten!!