Op dinsdag 22 oktober 2019 wordt er in manege ‘De Luttenberg’ van start gegaan met de dresssuurwedstrijd voor paarden om het ‘Het Gouden IJzer’. Op dit 5 daags evenement komen deelnemers uit de regio en daarbuiten aan de start.

De beide schitterend aangeklede hallen zijn van dinsdag t/m zaterdag het toneel voor ruiters en amazones, uitkomend in de klassen B t/m ZZ Licht. Op vrijdagavond word vanaf ongeveer 19.00 uur de Kür op muziek verreden. Een fantastisch samenspel tussen mens, muziek en paard.

Naast de prijzen die er te behalen zijn in de afzonderlijke rubrieken kunnen de winnaars van de rubrieken, zaterdag 26 oktober, strijden in de finale om ‘Het Gouden IJzer’. Deze zal rond 19.00 uur beginnen. De winnaar van deze zinderende finale gaat naar huis met de Gouden IJzer bokaal en een mooie geldprijs.

Het volledige programma en de startlijsten en -tijden zijn te vinden op www.startlijsten.nl

5 Daags dressuur spektakel: De strijd om ‘Het Gouden IJzer’!