Doe jij mee met de 2e editie van de sterrit?

Reserveer dan nu jouw route online!

Na een succesvolle bestelling en betaling ontvang je een bevestiging/factuur. Bewaar die goed. Je factuurnummer heb je later weer nodig.
Verdere informatie, inclusief de route, wordt binnen 48 uur toegestuurd (of kan op afspraak worden opgehaald bij een geprinte versie).

Informatie over de verschillende varianten

Variant 1 - Autopuzzelrit (pijltje-bolletje-systeem)

Dit is de moeilijkste optie, maar als je van puzzelen houdt en goed kunt kijken is het prima te doen. Via het bolletje pijltje-systeem en de tussen afstanden rijd je de route.

Variant 2 - Autopuzzelrit (uitgeschreven)

Deze variant is iets makkelijker omdat de route is uitgeschreven en alle afstanden en straatnamen vermeld zijn. Het is nog steeds goed opletten en lezen, maar je hoeft niet de pijltjes te ontcijferen.

Variant 3 - Autopuzzelrit (uitgeschreven en geprint)

Deze is gelijk aan variant 2 maar wordt kant en klaar uitgeprint. Deze kan na het bestellen op afspraak worden afgehaald (verdere informatie volgt na de reservering)

Variant 4 - Autopuzzelrit met navigatie via een app

Dit is de gemakkelijkste optie. Voor de start download je de app "Route you". Je krijgt een link toegestuurd en kunt daarmee de route rijden.
Hiervoor heb je wel een smartphone nodig. Als je de route van te voren downloadt, kun je hem zonder internetverbinding rijden. Hiervoor krijg je instructies na reservering toegestuurd.


Selecteer jouw gewenste sterrit:


Variant 1 - Autopuzzelrit pijltje-bolletje
€ 10,00
Variant 2 - Autopuzzelrit in tekst uitgeschreven
€ 10,00
Variant 3 - Autopuzzelrit in tekst uitgeschreven - uitgeprinte versie
€ 12,50
Variant 4 - Autopuzzelrit met navigatie via een app
€ 10,00