En er word niet stil gezeten bij de manege. Ook al zijn er momenteel geen wedstrijden en weinig evenementen de mensen die bij het manege gebeuren betrokken zijn zijn er maar wat druk mee.

Zo wordt onze parkeerplaats met 2000 m2 straatwerk uitgebreid. Zodat in de winter periode wanneer onze evenementen veelal plaatsvinden de vrachtwagens goed kunnen parkeren en er voldoende ruimte zal zijn. Dit zal gebeuren met grasklinkers zodat de schaapjes er ook nog steeds kunnen blijven grazen.

Daarnaast is er beneden een enorme update begonnen. Zoals te zien op de bijgevoegde foto is er een hele mooie nieuwe bar gerealiseerd in het gedeelte onder de foyer. We zijn enorm blij met dit super mooie eindresultaat dat zeker tijdens vele feestjes en evenementen gebruikt zal worden. En het allermooiste is dat hier weer een enthousiaste vrijwilliger vele uren werk in heeft gestopt. Nogmaals hartelijk dank voor je enorme inzet. Vrijwilligers zijn onbetaalbaar!

Ook zijn een aantal vrijwilligers nog bezig om het stuk voor onze keuken af te timmeren. Ook dit zal straks met het Knoll’nfeest klaar zijn. Dus nog meer reden om de kaartjes te bestellen en al het moois te komen bewonderen!
Kaartjes zijn nog steeds te bestellen via: https://knollenfeest.nl/bestel-nu-je-tickets/

Werkzaamheden in en rondom de manege.